Problem with Ego One. Both tank and battery work but not together.

Hello hello!

Recently i've been wanting to use my pen vape again but for what ever reason it doesn't work. It's an ego ONE set with what I believe is the smaller of the 2 tanks it could come with. I have a second vape which is the istick Pico and my tank is the MELO 3 mini.

I thought the issue may have been the battery but I put my Melo 3 on the ego one and it works perfectly. So then I though the issue had to do with the tank, I brought it to my closest vape shop and they has said the firing pin was too high and they lowered it. Still didn't work. It hadn't occurred to me to try the ego one tank on my Istick and of course it works.

So the issue is, both of my ego one parts work but the don't want to work together. Is there a way I can fix this? It seems like a weird issue. Also would like to avoid spending money on replacing parts but if that's what I have to do, i'll do it.

Other Misc. Stuff that's not required to read. My shop had told me to get a completely different tank but I like the fact that it's a matching set. I can also put my MELO 3 on the batter of the ego one but it looks very top heavy and wonky. It's sad to say but I probably only got about 4 months out of it. It has other issues I'm willing to work with and fix (such as leaking) but all around disappointed with it.

submitted by /u/angelica1001
<a href="https://www.reddit.com/r/electronic_cigarette/comments/6i3p1z/problem_with_ego_one_both_tank_and_battery_work/”>[link] <a href="https://www.reddit.com/r/electronic_cigarette/comments/6i3p1z/problem_with_ego_one_both_tank_and_battery_work/”>[comments]


Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/thecapec/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273